Inschrijving zomercompetitie padel is geopend

Padellers opgelet! De zomercompetitie padel staat alweer voor de deur!

Inschrijven voor de zomercompetitie padel 2022

Wil jij komend jaar mee doen aan de zomercompetities Dat kan! Een team bestaat uit minimaal vier spelers, waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Tijdens de competitie verbeter jij je padel skills tegen afwisselende tegenstanders in een gezellig team. Waarbij je speelt op je eigen niveau. De competitie is voor jong en oud en er wordt gespeeld op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen.

Wat zijn de kosten voor de competitie?

De teambijdrage voor de KNLTB is €32,- per team.
Een lidmaatschap bij de KNLTB is €18,- per persoon.
Ballen zijn €12,- per thuiswedstrijd.
Voor leden is de baanhuur gratis, maar niet-leden betalen €10,- per uur per baan.

Deadline inschrijving

Je kunt je team nu inschrijven voor de zomercompetitie. Dit kan tot 24 maart 2022.

Inschrijven kan via door het sturen van een mailtje naar info@sportclubhouten.nl. Mocht je nog vragen hebben dan kun je die ook altijd via de mailInstagram of Facebook sturen. We wensen jullie alvast veel plezier met het spelen van de competities.