Padel najaarscompetitie

Najaarscompetitie padel

Padellers opgelet! De najaarscompetitie padel staat alweer voor de deur!

Inschrijven voor de najaarscompetitiepadel 2022

Wil jij komend jaar mee doen aan de najaarscompetitie? Dat kan! Je speelt deze competitie in de maanden september en oktober. Een team bestaat uit minimaal vier spelers, waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Tijdens de competitie verbeter jij je padel skills tegen afwisselende tegenstanders in een gezellig team. Waarbij je speelt op je eigen niveau. enmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Wat zijn de kosten voor de competitie?

De teambijdrage voor de KNLTB is €32,- per team.
Een lidmaatschap bij de KNLTB is €18,- per persoon.
Ballen zijn €12,- per thuiswedstrijd.
Voor leden is de baanhuur gratis, maar niet-leden betalen €10,- per uur per baan.

Deadline inschrijving

Je kunt je team nu inschrijven voor de najaarscompetitie. Dit kan tot 30 mei 2022.

Inschrijven kan via door het sturen van een mailtje naar info@sportclubhouten.nl. Mocht je nog vragen hebben dan kun je die ook altijd via de mailInstagram of Facebook sturen. We wensen jullie alvast veel plezier met het spelen van de competities.

Promotie en degradatie

Vanaf 2022 wordt tijdens alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor zal er een piramidale opbouw van klassen ontstaan, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna. Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de Najaarscompetitie 2022 en promoveert naar een hogere klasse in de Najaarscompetitie 2023.