Rolstoeltennis

Ruimte voor rolstoeltennis voor zowel jong als oud

Sportclub Houten heeft in hun ruime aanbod aan sport ook ruimte voor rolstoeltennis voor zowel jong als oud.

Samen met de Esther Vergeer Foundation bieden we rolstoeltennis lessen aan jeugdspelers. Daarnaast worden er lessen gegeven aan volwassenen. Dit zijn privélessen of groepslessen.

De trainingen worden gegeven door een zeer ervaren rolstoel tennisleraar het gehele jaar door. Sportclub Houten heeft de beschikking over indoor als outdoor banen. Tevens zijn alle faciliteiten voor rolstoeltennis op Sportclub Houten zijn aanwezig.

Naast het geven van trainingen worden er door Sportclub Houten allerlei activiteiten georganiseerd. Iedere eerste zaterdag van de maand is er een inloop training waarin gewerkt wordt aan rolstoel skills, mobiliteit en het onderling spelen van wedstrijdjes.

De wintercompetitie start in het najaar. U kunt zich hier inschrijven.

Voor een proefles kunt u zich hier opgeven.

Wilt u lid worden van Tennisclub Houten dan kunt u zich hier inschrijven.

Sportclub Houten organiseert ook selectietrainingen voor de subtop van Nederland. Interesse? U kunt zich hier inschrijven .

Evenementen en nieuws