Menu
Squashcompetitie

Squashcompetitie 2023-2024

Deel dit bericht

Squashcompetitie 2023-2024

Wil jij in 2023 en 2024 meedoen aan de squashcompetitie? Dan is dit jouw kans! Samen met andere squashers kun jij wekelijks deelnemen aan de reguliere squashcompetitie. De competitie is zo ingericht dat die voor iedereen toegankelijk is. De heren- en damescompetities zijn opgedeeld in meerdere landeljke- en regionale afdeling. Er zijn zeven verschillende niveaus, waardoor er altijd een passende competitie voor jou is.

Reguliere squashcompetitie
De reguliere squashcompetitie wordt op vrijdagavonden om 20:00 gespeeld. Tijdens de reguliere squashcompetitie speel je als team elke speldag in totaal vier single partijen. Ben je een team met vier? Dan speelt elke speler een single partij. De competitiedata vind je hier.

Dubbelcompetitie
Als team kun je je inschrijven voor een Dubbelcompetitie binnen je Reguliere Competitie poule. Squash je tegen een team dat ook aan de Dubbelcompetitie deelneemt? Dan speel je na de individuele partijen nog één dubbelwedstrijd. Twee van de vier teamspelers komen dan nog een keer in actie.

Zondagcompetitie opzet
De zondagcompetitie is niet alleen vanwege de speeldag uniek, maar ook de opzet is anders dan competitiesquashers gewend zijn. De wedstrijden bestaan uit drie individuele partijen waarbij teamspelers op basis van de ranking aan elkaar gekoppeld worden. De wedstrijden worden in een drie- of vier teamsformat gespeeld waardoor het iedere competitieronde gezellig druk is op een club. Iedere speelronde squash jij dus minimaal twee wedstrijden!

Ieder deelnemend team kan in ieder geval één speelronde op de eigen club organiseren. De eerste wedstrijden starten tussen 11:00 en 14:00 uur. De ontvangende club heeft het recht om de exacte tijden te bepalen, welke maandag vóór de speeldag bekend moet worden gemaakt. Tijdens de zondagcompetitie speel je op: 10, 17 en 24 september, 1 en 8 oktober, 5, 12, 19 en 26 november, 3, 10 en 17 december.  Meer informatie over de zondagcomeptitie vind je hier.

Speelmomenten
De SBN zondagcompetitie start elk kwartaal opnieuw en bestaat uit maximaal 5 speelrondes. De volgende editie start op 30 oktober. Ieder deelnemend team kan in ieder geval één speelronde op de eigen club organiseren mits de club branchelid is van SBN. De eerste wedstrijden starten tussen 11:00 en 14:00 uur. De ontvangende club heeft het recht om de exacte tijden te bepalen, deze exacte tijd dient de maandag voor de speeldag met de uitspelende teams te worden gecommuniceerd.

Inschrijving
Iedere squasher is welkom om deel te nemen aan de zondagcompetitie, maar dient wel in bezit te zijn van minimaal een basislidmaatschap bij Squash Bond Nederland. Ben jij nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan de competitie? Stuur ons dan een mailtje.

Wil jij met jouw team meedoen aan deze competitie(s)? Geef je dan op voor 15 augustus via onderstaand formulier.

Inschrijfformulier squashcompetitie

Schrijf je via dit formulier in voor de reguliere squashcompetitie 2023/2024

Speler 1
Naam speler 1(Vereist)
Adres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Naam speler 2(Vereist)
Adres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Naam speler 3(Vereist)
Adres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Naam speler 4(Vereist)
Adres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Aan welke competitie willen jullie meedoen?

 

Meer nieuws

Evenementen

Nieuwe data rollertoss

Er zijn nieuwe data bekend voor de rollertoss in 2024! Je kunt je nu inschrijven voor: 20 januari; 17 februari; 16 maart; 20 april; 25 mei; 22 juni; 20 juli;

Lees meer

Wij kunnen niet wachten
je te zien!