Menu

Voorjaarscompetitie padel 2024

Deel dit bericht

Yes, de inschrijving voor de voorjaarscompetitie padel is geopend! Maar dit jaar gaat het anders dan voorheen. Om het overzicht te behouden omtrend de inschrijvingen, kun je je enkel inschrijven via onderstaand formulier. Losse mails met aanmeldingen worden niet in behandeling genomen.

Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de Voorjaarscompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Speeldata

De Voorjaarscompetitie Padel wordt gespeeld in april en mei 2024. Klik hier voor de speeldata.

Competitieaanbod

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamrechten om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamrechten.

Promotie en degradatie

Sinds 2022 wordt tijdens alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor zal er een piramidale opbouw van klassen ontstaan, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna. Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de Voorjaarscompetitie 2022 en promoveert naar een hogere klasse in de Voorjaarscompetitie 2023.

Wat zijn de kosten voor de competitie?

  • KNLTB Team-bijdrage € 35,- per team;
  • KNLTB-lidmaatschap € 18,- per persoon (lidmaatschap is voor een jaar);
  • Padel Ballen per thuiswedstrijd € 12,-;
  • Baanhuur € 60,- per thuiswedstrijd (leden spelen gratis).

 

Hoe gaat de inschrijving in zijn werk?

Je kan kiezen om op vrijdagavond, zaterdag of zondag te spelen. Let wel op, bij te veel aanmeldingen voor de competitie moeten we helaas loten uit alle aanmeldingen. Gedurende de dag speel je in totaal vier wedstrijden. Het is daarom noodzakelijk om een team van minimaal vier spelers te formeren. Inschrijven kan alleen als team. Je ontvangt een factuur voor deelname aan de competitie achteraf. Hierbij zitten ook de kosten van de ballen inbegrepen. De ballen kan je tijdens de thuisspelende wedstrijden ophalen bij de receptie.

Tijdens de competitie heb je een aanvangstijd en speeltijd. De aanvangstijd is altijd een halfuur vóór de daadwerkelijke starttijd. Tijdens dit halfuur ontvang je als thuisspelende team de tegenstanders en doe je eventueel nog een drankje voordat jullie de baan op gaan. De speeltijden en het baanschema ontvangt de captain van het team per mail.

Mocht er iemand uit het team geblesseerd zijn en is een invaller nodig, dan kan je de gegevens (naam, geboortedatum, mailadres, telefoonnummer, adres en eventueel bondsnummer) van de invaller naar fun@sportclubhouten.nl sturen. Stuur deze gegevens tijdig via de mail, zodat de speler toegevoegd kan worden. De invaller zal dan worden toegevoegd aan het team door de captain zodat alle standen ingevuld kunnen worden.

Als alle vier de wedstrijden zijn gespeeld vul je de standen gezamelijk met de tegenstander in via mijnknltb.toernooi.nl. Daarvoor dien je eerst in te loggen. Vervolgens ga je naar jouw competitie afdeling, klasse en team waar de standen ingevuld kunnen worden. Let op: dit kan alleen de captain! Via mijnknltb.toernooi.nl is ook te zien op welke positie jullie team staat. Wordt jullie team eerste? Dan krijgen jullie de volgende competitie promotie en spelen jullie een klasse hoger.

Na het spelen kun je nog gezellig met je team en de tegenstanders een hapje en drankje doen in de kantine.  Je ontvang aan het einde van de competitie dag bittergarnituur. De drankjes zijn dan op kosten van de thuisspelende team. Je ontvangt een factuur voor de deelname aan de competitie inclusief de ballen.

Doen jullie in april en mei mee met de voorjaarscompetitie? Schrijf je dan nu in voor 29 december 2023 via het onderstaande formulier. Heb je vragen over de inschrijving stuur dan een mailtje naar fun@sportclubhouten.nl. 

Voorjaarscompeitite padel 2024

Inschrijven voorjaarscompetitie padel

Speler 1
Naam teamcaptain(Vereist)
Adres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Naam speler 2(Vereist)
Adres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Naam speler 3(Vereist)
Adres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Naam speler 4(Vereist)
Adres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ

Meer nieuws

Wij kunnen niet wachten
je te zien!