Menu

Inschrijving wintercompetitie Padel

Deel dit bericht

Deze wintercompetitie telt 7 speeldagen in november, december, januari en februari en wordt zowel indoor als outdoor aangeboden op vrijdag, zaterdag en zondag. De competitie bestaat uit vier dubbelpartijen. Ideaal om je padelskills te verbeteren en wedstrijdervaring op te doen, maar het is uiteraard ook heel gezellig om samen met je team tegen andere teams te spelen.

Wintercompetitie

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Wat zijn de kosten voor de competitie?

De teambijdrage voor de KNLTB is €45,- per team.
Een lidmaatschap bij de KNLTB is €18,- per persoon. 
Ballen zijn €12,- per thuiswedstrijd.
Voor leden is de baanhuur gratis, maar niet-leden betalen €20,- per uur per baan voor de thuiswedstrijden.

Deadline inschrijving
Sluitingsdatum inschrijving wintercompetitie: 27 augustus 2022

Inschrijven kan door het sturen van een mailtje naar info@sportclubhouten.nl. Mocht je nog vragen hebben dan kun je die ook altijd via de mailInstagram of Facebook sturen. We wensen jullie alvast veel plezier met het spelen van de wintercompetitie.

Meer nieuws

Wij kunnen niet wachten
je te zien!