Wintercompetitie tennis bij Sportclub Houten

We organiseren komende winter bijna dagelijks een tenniscompetitie. Of je nu net begint, of al jarenlang op de baan staat, voor elk niveau en op elk moment kun je bij binnen tennissen. Deze interne competitie start begin oktober en loopt door tot begin april 2023. Afhankelijk van de speeldag speel je elke week, om de week of eens per drie weken. Jij bepaalt!

Sportclub Houten beschikt over zes buiten gravelbanen en vier indoor tennisbanen. Op deze binnen tapijtbanen kun je het hele jaar spelen en ben je niet afhankelijk van regen, weer of wind. Dat maakt het in de winter een ideale uitvalsbasis om je conditie op peil te houden.

Wil jij meer weten over de competities of jezelf en jouw maatje meteen inschrijven? Klik dan hier!

Veel tennisplezier!