APRÈS SKI wintercompetitie

Apres Ski Feest | wintercompetitie

Grijp je ski’s, trek je mooiste outfit aan en bereid je voor op een onvergetelijke avond. Want op zaterdag 30 maart gaat het dak eraf bij Sportclub Houten. Ons sportcafé is sfeervol aangekleed en de après ski muziek is van ver al hoorbaar. Fakkels, braadworst, vuurtonnen waar marshmallows kunnen worden geroosterd en passende dranken maken het plaatje compleet.

Tussen 20.00 en 00.30 uur kun je samen met collega’s, vrienden en buren los op “Ich bin Anton aus Tirol” en “Ich bin wie du’’! Ons sportcafé, dat wij voor de gelegenheid extra decoreren met ski’s, lange tafels en andere après ski items, wordt één gezellige massa. Een avond vol gekkigheid welke jij niet snel zullen vergeten. Kom vooral verkleed!

Wanneer je deelneemt aan de wintercompetitie tennis krijg je gratis toegang tot het après ski feest en ontvang je twee muntjes.

Meld je hieronder aan en het feest kan beginnen!

Apres Ski Feest - wintercompetitie deelname

Doe jij mee aan de wintercompetitie bij Sportclub Houten? Dan heb je gratis toegang tot het après ski feest en ontvang je twee muntjes.

Naam(Vereist)