Menu

Samenwerking met Body Business Houten

Sporten bij body business houten

Body Business Houten heeft een zeer ruim aanbod voor iedereen die gezond(er) wil leven en fit(ter) wil worden. Of dit nu individueel of in groepsverband is. Met meer dan 10 jaar ervaring en veel passie, helpen de instructeurs jou graag met het bereiken van jouw doel. Door middel van persoonlijke begeleiding geven de instructeurs jou de handvatten die je nodig hebt om je doelen niet alleen zo snel mogelijk, maar vooral zo gezond en effectief mogelijk te bereiken. 

De Fitnessclub van Houten

Body Business Houten is de fitnessclub van Houten. Het is een zeer modern fitnesscentrum met een breed scala aan fitnessapparatuur. Body Business Houten beschikt over de modernste kracht- en cardioapparatuur. Daarnaast bieden ze ook high-intensity trainingen aan. Body Business Houten is toegankelijk voor iedereen. Of je nu net begint of al jaren traint.

Personal Training

Bij Body Business Houten kun je rekenen op begeleiding en deskundig advies van de instructeurs. Via personal training kun jij sneller en efficiënter je doelstellingen bereiken. Middels een persoonlijk wrok-out programma zul je ondervinden dat je sneller resultaat boekt. De personal trainers helpen je motiveren om in een rap tempo fit te worden én te blijven! 
Video afspelen

Groepslessen

Body Business Houten biedt maar liefst 65 live groepslessen per week aan. Of het nu gaat om ontspannen met onze Body & Mind of om het verbranden van calorieën met een High Intensity les, er zit dus zeker ook ééntje voor jou bij. De instructeur in combinatie met bijbehorende energieke muziek zorgt ervoor dat iedere les een feestje is en dat je hoe dan ook met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Gewichtsconsulent

Bij Body Business Houten kun je advies krijgen over het bereiken van jouw streefgewicht door het aanpassen van je voeding en leefstijl.
 
Het advies is altijd op maat gemaakt en volgt de richtlijnen goede voeding van de gezondheidsraad, zo is jouw advies dus altijd wetenschappelijk onderbouwd. Samen met de gewichtsconsulent stel je doelen op en wordt er een plan opgesteld op basis van jouw leefstijl. 
 

Abonnemen

Als sporter bij Sportclub Houten kun je met 25% korting op een abonnement gebruik maken van de sportfaciliteiten van Body Business Houten en Body Business IJsselstein. Wil je hiervan gebruik maken? Stuur dan een mailtje naar info@sportclubhouten.nl.Let op: de korting is alleen geldig op het reguliere tarief van Body Business en Sportclub Houten en niet op andere aanbiedingen/acties (zoals een Studentenabonnement).