Ben jij de horecatopper die wij zoeken?

Sportclub Houten is op zoek naar een enthousiaste collega die ervoor zorgt dat onze gasten aan niks ontbreekt. Onze club heeft 8 padelbanen, 10 tennisbanen en 5 squashbanen waarvan jij als medewerker gratis gebruik mag maken! Serveer jij met veel plezier een heerlijke cappuccino, verse jus of een broodje aan onze gasten en help jij net zo graag mee met andere werkzaamheden binnen de sportclub? Dan hebben wij jou graag in ons team!

Je bent:

Minimaal 24 jaar • enthousiast • servicegericht • spontaan • gastvrij • flexibel • zelfstandig • woonachtig in de omgeving Houten • ervaren in de horeca • gek op racketsporten • stressbestendig • representatief • hét visitekaartje van de sportclub.

Jouw werkzaamheden zijn:

zorgen dat de gasten aan niks ontbreekt • het maken en serveren van dranken • diverse keuken werkzaamheden • afwisselende werkzaamheden die horen bij het bruisende sportcentrum, zoals het klaarzetten van velden en het mede organiseren van kleine evenementen en toernooien.

Wij bieden:

Een sfeervolle en sportieve werkplek • salaris conform horeca cao • goede secundaire arbeidsvoorwaarden • vrij spelen als medewerker tijdens daluren • fulltime of parttime dienstverband voor een bepaalde tijd • gezellig en enthousiaste collega’s • bedrijfskleding.

Wordt jij onze nieuwe collega? Stuur een mailtje met jouw cv naar info@sportclubhouten.nl