Menu

Inschrijving voorjaarscompetitie tennis 2022 is geopend!

Deel dit bericht

Tennissers opgelet! De voorjaarscompetitie van 2022 staat weer voor de deur! Wil jij mee doen? Lees dan snel verder! 

Voorjaarscompetitie tennis 2022

Jaarlijks doen er zo’n 30.000 teams mee aan de KNLTB voorjaarscompetitie. Als team wil je samen winnen, mooie rally’s spelen, tegen verschillende tegenstanders spelen en gezellig napraten met je teamgenoten na de wedstrijd. De voorjaarscompetitie is voor iedereen, dus ben je net begonnen met tennis of speel je al jaren? Je kunt altijd meedoen aan deze competitie.

Tijdens de voorjaarscompetitie probeer je samen met jouw team in zeven speeldagen, tussen begin april en begin juni, kampioen te worden van de poule. Een poule bestaat meestal uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Elke team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer op onze club en je gaat ook bij de andere verenigingen op bezoek. Het team dat na zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen, is de kampioen en promoveert naar een hogere klasse. De laatste twee degraderen naar een lagere klasse. Let op: wil jij mee spelen in de vrijdagcompetitie? Dan speel je 5 keer en om de week.

Inschrijven voor de competitie

Wil jij of willen jullie meedoen aan de voorjaarscompetitie? Dat kan alleen als je (competitie)lid bent of wordt van TC Houten. Inschrijven kan door het sturen van een mail naar vcl@tennisclubhouten.nl. Begin jij net met tennissen en heb je nog geen team? Schrijf je dan in en wij gaan kijken naar de mogelijkheden om jou in een team te plaatsen. Wil jij jezelf of een team inschrijven? Deel dan de volgende informatie met ons:

  • Speel je / spelen jullie het liefst in het weekend of liever door de weeks?
  • Wil je graag mee doen aan enkel- en dubbelpartijen of alleen dubbelpartijen?
  • Speel je graag in de heren, dames of gemengd?

Je kunt jezelf of je team opgeven tot 31 december 2021. In januari 2022 schrijven we alle teams van de Sportclub bij KNLTB in voor de voorjaarscompetitie. Daarna wordt de indeling voor de competitie gemaakt. Deze wordt door de KNLTB gepubliceerd op MijnKNLTB.nl. Daarna heb je dus nog een maand de tijd om te trainen en je voor te bereiden op de competitie, want begin april gaan jullie van start.

Meer nieuws

Wij kunnen niet wachten
je te zien!