Maak online een afspraak voor het inloopspreekuur

Wil jij naar het gratis inloopspreekuur van FysioVandaag welke georganiseerd wordt op elke tweede donderdagavond van de maand bij Sportclub Houten? Dan kun je nu niet meer zomaar de club binnen lopen, maar kun je hiervoor online een afspraak inplannen. De intake of behandeling vindt dan plaats op de tweede donderdagavond van de maand tussen 20:30 en 21:30 uur bij ons op de club.

Heb jij tijdens het spelen last van klachten aan spieren en gewrichten als de schouder, knie en wervelkolom? Schrijf je dan online in voor het inloopspreekuur.