Menu

Schrijf een review over onze club voor padelgids.nl

Deel dit bericht

Met de Padel Gids wordt informatie over de sport padel met alle padelspelers in Nederland gedeeld. De Padel Gids is een initiatief van Mark Ros – Passie voor Padel.
Samen met Rob Kappert – Rob Kappert UItgeefbemiddeling als uitgever is In januari 2020 de eerste uitgave (editie 2020) op papier van de Padelgids gepubliceerd, gevolgd door de tweede uitgave (editie 2021) in januari 2021. In de 2e papieren Padel Gids (editie 2021) is de gidsfunctie uitgebreid door alle locaties waar op dat moment padel gespeeld kon worden in Nederland en ook leveranciers van padelbanen en bijbehorende diensten/producten, trainers/scholen, producten, merken en winkels te vermelden (naast de vermelding op de website).

Begin 2020 is, vanuit de nieuwssite Passie voor Padel, eveneens gestart met de website Padelgids.nl om te komen tot een gids voor alles op het gebied van padel, dus gekoppeld aan de genoemde 1e Padel Gids met algemene en jaargerelateerde informatie over padel in Nederland. Al die, flink gegroeide, hoeveelheid aan informatie is medio 2021 overgezet naar deze vernieuwde versie van Padelgids.nl door Ster Software BV.
De inhoud wordt zoveel mogelijk op dagelijkse basis bijgehouden en aangevuld met info die we zelf vinden of aangeleverd krijgen.

Ook Sportclub Houten is te vinden op de padelgids. En je kunt voor onze locatie ook een review schrijven. Wil jij ons helpen om Sportclub Houten nog meer op de kaart te zetten? Laat dan nu een review achter via deze link. Meer informatie over de Padel Gids vind je hier.

 

 

Meer nieuws

Wij kunnen niet wachten
je te zien!