Menu

Turff Studenten padeltoernooi

Turff Studenten padeltoernooi

Welkom bij het grootste studenten padeltoernooi van (Sportclub) Houten! Op zondag 10 september 2023 van 15:00 tot 17:00 uur strijden studenten om de felbegeerde titel van Studenten padelkampioen 2023. Doe mee en beleef een onvergetelijke middag vol sport en gezelligheid samen met andere studenten uit jouw omgeving! Dit toernooi is een samenwerking tussen Sportclub Houten en Turff.

Deelname aan het Turff studententoernooi

De kosten voor deelname bedragen slechts €15,-  per persoon, inclusief twee consumptie munten en een heerlijke bittergarnituur om je energie op peil te houden. We sluiten het toernooi af met een gezellige borrel en natuurlijk de prijsuitreiking. Inschrijven kan per team van twee spelers.  Dit is dé kans om nieuwe vrienden te maken, je padel skills te verbeteren en natuurlijk te genieten van een gezellige middag vol sportiviteit.

Schrijf je nu in en mis deze kans niet! Maar dat is nog niet alles! De twee winnaars ontvangen namelijk een jaarabonnement voor studenten waarmee ze een jaar lang gratis kunnen sporten bij Sportclub Houten  tijdens de daluren voor studenten. En dat bij de beste padel, tennis en squash faciliteiten die Houten te bieden heeft.

Over Sportclub Houten

Maar ook als je niet tot de winnaars behoort, hebben we iets speciaals voor je. Na het toernooi kun je namelijk voor slechts 100 euro per jaar een studentenabonnement afsluiten bij Sportclub Houten.

Daarnaast krijg je wanneer je het studentenabonnement op 10 september 2023 afsluit, een mooie korting om te besteden in onze padelshop. Waar je altijd shopt met de laagste prijsgaranatie.  Maar kun je ook gebruik maken van onze moderne padel-, tennis en squashbanen.

Materiaal

Heb jij zelf geen padelmateriaal? Dan kun je dit altijd bij ons huren, ook voor dit toernooi. Daarnaast hebben we op de club een shop waar je onder andere padelrackets en ballen kunt kopen met de laagste prijsgaranatie. Ook voor schoenen en gripjes ben je bij ons aan het juiste én goedkoopste adres! 

Kom jij werken bij Sportclub Houten

Horeca

De borrel na het toernooi vindt plaats in onze sfeervolle horeca. Wil jij voor het toernooi een hapje eten dan ben je van harte welkom in onze horeca.  

Over Turff

Turff is een turfsysteem voor in een studentenhuis. Het is hét digitale alternatief voor papieren turflijstjes. Het systeem zit op een tablet en er zitten geen abonnementskosten aan verbonden. Turff is ontwikkeld door studenten van de TU Delft met als doel om jouw leven makkelijker te maken. Het beheren van je financiën kan best een gedoe zijn. Met Turff hopen ze financieel inzicht en gemak te bieden voor iedereen, en helemaal gratis! 

Turff Studenten padeltoernooi