Menu

Padel, tennis en squash voor studenten

Padel, tennis en squash voor studenten

Studentenabonnement?

Als student (MBO, HBO en WO deeltijd of voltijd)* uit de omgeving Utrecht, kun je bij Sportclub Houten de gehele week voor slechts €100,- sporten (tennis,padel en squash) deelnemen aan leuke events, een hapje en een drankje doen, (proef)lessen volgen en lekker vrij spelen. 

Wij weten dat je als student graag fit blijft en dat het liefst voor een niet al te groot bedrag per maand. Daarom hebben we een speciaal studentenabonnement toegevoegd aan ons aanbod. Als student in de omgeving Utrecht kun jij samen met jouw vrienden, studiegenoten of huisgenoten komen sporten in Houten. Je kunt overdag en in het weekend eenvoudig een baan reserveren en padellen, tennissen en squashen met jouw persoonsgebonden abonnement. Per jaar betaal je hier maar €100,- voor! Wil jij zo’n studentenabonnement afsluiten? Klik dan op de button hieronder!

* Let op, een thuisstudie of studie van enkele maanden is niet geldig voor een studentenabonnement.

Over Sportclub Houten

Bij Sportclub Houten beschikken we over maar liefst 6 indoor padelbanen, 2 outdoor padelbanen, 4 indoor tennisbanen, 6 outdoor tennisbanen en 5 squashbanen. Daarnaast worden er regelmatig toernooien en evenementen georganiseerd en bieden we drie padel whatsappgroepen aan en kun je ook meedoen aan KNLTB competities. Sportclub Houten is gelegen op een half uurtje fietsen vanaf het centrum van Utrecht. Daarnaast ben je met het OV in slechts 20 minuten vanuit Utrecht op de club. 

Materiaal

Kom je voor het eerst bij ons sporten? Dan kun je rackets huren en ballen kopen. Daarnaast hebben we op de club een shop waar je onder andere padel- en squashrackets kunt kopen met de laagste prijsgaranatie. Ook voor schoenen, gripjes en ballen ben je bij ons aan het juiste én goedkoopste adres! 

Sportlcub Houten padel
Kom jij werken bij Sportclub Houten

Horeca

Wil jij voor het sporten een hapje eten of na het sporten proosten op de overwinning met een biertje of wijntje? Onze horeca is dagelijks geopend voor een hapje en drankje. 

Meer informatie?

Wil jij als student meer informatie over onze club, de evenementen of het studentenabonnement? Stuur dan een mailtje via onderstaande button. Meer informatie vind je ook op onze website. 

Volg ons op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!