Menu

Rolstoeltennis

Rolstoeltennis voor jong en oud!

Bij Sportclub Houten hebben we een groeiende, gezellige groep met tennissers van elk niveau. Sportclub Houten doet er alles aan om het rolstoeltennis voor je mogelijk te maken. We bieden privélessen, groepslessen en rollerstoss aan. Deze zijn voor jeugdspelers en volwassenen.

De trainingen worden gegeven door Aad Zwaan, een zeer ervaren rolstoeltennis trainer en voormalig bondscoach van het Nederlands team. Materialen zoals een rolstoel of racket kunnen op verzoek verzorgd worden.  

Naast het geven van trainingen worden er door Sportclub Houten allerlei activiteiten georganiseerd. Zo is er iedere maand een gratis rolstoeltennis instuif waarin gewerkt wordt aan mobiliteit, technische vaardigheden en spelsituaties.Een leerzame training op elk niveau waarbij er natuurlijk ook gezellige, onderlinge wedstrijdjes gespeeld worden. 

 

Heb je vragen of wil je kennismaken met rolstoeltennis tijdens een gratis proefles? Neem dan contact op via info@sportclubhouten.nl of meld je aan voor een proefles via de button. 

Evenementen en nieuws

Nieuws

Indoor tennisbanen gesloten

Per 1 juli 2024 zijn helaas onze 4 indoor tennisbanen gesloten. Dit i.v.m. de verbouwing waarbij zes extra indoor padelbanen gerealiseerd gaan worden. De outdoor tennisbanen zijn de zomerperiode nog

Lees meer

Wij kunnen niet wachten
je te zien!