Rolstoeltennis

Rolstoeltennis voor jong en oud!

Heb je een beperking, last van je knie of je heup en wil je toch lekker sporten? Kom rolstoeltennissen! We bieden het hele jaar door rolstoeltennis lessen aan, voor jeugdspelers en volwassenen. We bieden dit aan in de vorm van privélessen en groepslessen.

De trainingen worden gegeven door Aad Zwaan; zeer ervaren rolstoeltennis trainer en voormalig bondscoach van de nationale selectie. We beschikken over indoor en outdoor banen op onze sportclub. Daarnaast zijn ook alle faciliteiten voor rolstoeltennis op Sportclub Houten aanwezig.
Naast het geven van trainingen worden er door Sportclub Houten allerlei activiteiten georganiseerd. Zo is er iedere laatste zaterdag van de maand een inlooptraining waarin gewerkt wordt aan rolstoelvaardigheden, mobiliteit en het onderling spelen van wedstrijdjes, worden er regelmatig competities georganiseerd en worden er selectietrainingen voor de subtop van Nederland georganiseerd.

Heb je vragen of wil je kennismaken met rolstoeltennis tijdens proefles? Neem dan contact op via info@sportclubhouten.nl of meld je aan voor een proefles via de button.

Evenementen en nieuws