Menu
Tenniskamp esther vergeer foundation

Tenniskamp Esther Vergeer Foundation groot succes!

Deel dit bericht

Bij elkaar 39 kinderen hebben een geweldig tenniskamp deze Pinksterdagen beleefd op Sportclub Houten. Met een grote groep vrijwilligers is het een groot feest geworden. Tennis, padel en andere activiteiten, waaronder natuurlijk een bonte avond. 

Kinderen, begeleiders en ook ouders vonden het top. Heel veel blije, maar ook vermoeide gezichten op de afsluiting afgelopen maandag Tweede Pinksterdag. Er zal veel bijgeslapen worden de komende dagen!

Jaarlijks organiseert de Esther Vergeer Foundation een meerdaags tenniskamp. Drie dagen lang, zonder ouders, met leeftijdsgenoten heel veel tennissen, spelletjes spelen en veel plezier maken. Het begeleidingsteam bestaat uit professionele trainers en sport- en spelbegeleiders. Daarnaast is er een team van verpleegkundigen van de thuiszorg voor alle verzorgende- en medische handelingen.

Marie-louise Lemmen, directeur EVF; “Wij zetten ons dagelijks in om alle kinderen met een lichamelijke beperking een kans te geven om gewoon te sporten. Het kamp is één van de hoogtepunten van het jaar en ontzettend belangrijk vanwege de sociale contacten die worden gemaakt. In de drie dagen van het kamp ontstaat er een hechte band. Het is heel leuk om te zien hoe open deze kinderen zijn, dat leeftijdsverschil niet uitmaakt en ze met hun beperking geen uitzondering zijn. “

Wil je meer weten over het kamp of ga je de volgende keer ook mee? Informeer dan via info@esthervergeerfoundation.nl

Meer nieuws

Wij kunnen niet wachten
je te zien!