Weer 12 padel abonnementen beschikbaar

Wil jij het jaar sportief beginnen nu we weer mogen sporten? Sluit dan nu een padel abonnement af bij Sportclub Houten. We hebben er nog weer 12 beschikbaar, dus wees er snel bij!

Voordelen abonnement

Met een padel abonnement kun jij tijdens de daluren onbeperkt binnen en buiten padel spelen. Daarnaast ontvang je 50% korting op het reserveren van een baan in de piekuren. Ook organiseren wel diverse padel evenementen op verschillende niveaus waaraan je kunt deelnemen.

Sluit nu een abonnement af

Wil jij lid worden van Sportclub Houten en een padel abonnement afsluiten? Dat kan via deze link of door contact met ons op te nemen.

Wij verwelkomen je graag bij ons op de club! Wordt jij lid van onze padelfamilie?