Menu
Carnavalsactie 2022 - 3

Carnavals 3 daagse bij Sportclub Houten!

Deel dit bericht

Volgend weekend worden veel straten in het zuiden van het land eindelijk weer gevuld met carnavalsvierders! Maar ook bij ons is het tijd voor een carnavalsfeestje! Tijdens carnaval kun je bij ons dagelijks genieten van diverse feestelijke en sportieve acties. Lees hieronder welke actie op welke dag geldig is. We wensen alle carnavalsvierders en spelers alvast veel plezier! 

Zondag 27 februari

Zondag 27 februari is de eerste officiële carnavalsdag. En deze dag trappen wij af met een feestelijke saldoactie. Wanneer je op zondag €100,- aan jouw saldo toevoegt en ons een mailtje stuurt, voegen wij €50,- extra toe aan jouw saldo! Zo kun jij nog vaker bij ons spelen! 
Let op; deze actie is uitsluitend voor padel spelers. 

Maandag 28 februari

Maandag 28 februari vieren we carnaval met een unieke actie. Kom jij namelijk op maandag samen met jouw maatjes in een volledig uitgedost carnavalsoutfit op één van onze padel-, tennis- of squashbanen spelen, dan ontvang je 50% kortingop de baanhuur en een gratis portie bitterballen na afloop van het spelen! Reserveer nu een baan voor 27 februari, scoor jouw carnavalsoutfit en profiteer van deze actie! 

Dinsdag 1 maart

Dinsdag 1 maart is helaas alweer de laatste carnavalsdag. Maar op dinsdag komen er maar liefst 11 nieuwe padelabonnementen in de verkoop. Steeds meer mensen beginnen met padel, waardoor het aantal abonnementen bij ons nog maar beperkt is. Maar speciaal voor carnaval gooien we 11abonnementen extra in de verkoop.

Wil jij één van deze abonnementen scoren? Dat kan alleen op dinsdag 1 maart! Dus zet deze datum alvast in jouw agenda en speel straks onbeperkt of met korting padel bij ons! Wees er snel bij, want op = op! 

Team Sportclub Houten wenst iedereen een gezellige en sportieve carnaval toe! 

Meer nieuws

Wij kunnen niet wachten
je te zien!