Menu

Inlooptrainingen rolstoeltennis 2022

Deel dit bericht

Bij Sportclub Houten hebben we een groeiende, gezellige groep met rolstoeltennissers van elk niveau. Sportclub Houten doet er alles aan om het rolstoeltennis voor je mogelijk te maken. We bieden het hele jaar door op onze buitenbanen en binnenbanen, privélessengroepslessen en inlooptrainingen aan. Deze trainingen worden gegeven door Aad Zwaan, een zeer ervaren rolstoeltennis trainer en voormalig bondscoach van het Nederlands team. Materialen zoals een rolstoel of racket kunnen op verzoek verzorgd worden.  

Maandelijkse inlooptraining
Maandelijks worden er inlooptrainingen georganiseerd. Tijdens de inlooptraining rolstoeltennis wordt er gewerkt aan mobiliteit, technische vaardigheden en spelsituaties. Een leerzame training op elk niveau waarbij natuurlijk ook gezellige, onderlinge wedstrijdjes gespeeld worden

De training wordt gegeven door oud bondscoach Aad Zwaan. Materialen zoals een stoel of racket kunnen op verzoek verzorgd worden. De kosten voor deelname bedragen €7,50. Inschrijven kan via deze link
De data van de inlooptrainingen in 2022 zijn:
– 26 maart 11:30 – 13:30 uur;
– 30 april 11:30 – 13:30 uur;
– 21 mei 11:30 – 13:30 uur;
– 18 juni 11:30 – 13:30 uur;
– 23 juli 11:30 – 13:30 uur;
– 27 augustus 11:30 – 13:30 uur;
– 24 september 11:30 – 13:30

Kennismaken met rolstoeltennis via een gratis proefles
Wil je een gratis proefles bijwonen of meer informatie inwinnen? Schrijf je dan in via deze link voor een gratis proefles of stuur een mailtje naar info@sportclubhouten.nl. Wil jij direct lid worden? Schrijf je dan in via deze link. 

7 april clinic rolstoeltennis voor toekomstige revalidatieartsen.
Op 7 April wordt er een clinic rolstoeltennis gegeven aan toekomstige revalidatieartsen. Deze clinic wordt georganiseerd door de Aad Zwaan Foundation.

Je hebt alleen een sportrolstoel nodig (heb je deze niet dan wordt dat bij ons geregeld). Deze training vindt indoor plaats, dus we zijn niet afhankelijk van de weersomstandigheden en is toegankelijk voor iedereen en voor elk niveau die aan rolstoeltennis doet, of het zou willen gaan doen.

Wil je graag komen, of heb je vragen, stuur dan even een bevestigingsmailtje naar lprogressunited@gmail.com of zwaantennis@gmail.com.

Wij kijken er naar uit om jullie te zien!

Meer nieuws

Wij kunnen niet wachten
je te zien!