Kijk live formule 1 bij ons!

Ook dit jaar bast de strijd om de titel op de racebanen van de formule 1 weer los! Wij zenden alle formule 1 wedstrijden, die binnen onze openingstijden vallen, uit op groot scherm! Zo kun ook jij Max Verstappen samen met je vrienden naar de overwinning toejuichen! Geniet tijdens de wedstrijden van een hapje en een drankje in onze horeca en speel voor of na de wedstrijd een potje tennis, padel of squash! Klinkt dit als de ultieme zondag activiteit voor jou? Volg dan onze socials voor de eerstvolgende races en reserveer alvast jouw baan voor een sportieve middag of avond.