Menu

NIEUWE CORONA-MAATREGELEN 21 DECEMBER

Deel dit bericht

Sinds 19 december zitten we tot 14 januari 2022 met zijn allen in een harde lockdown. Deze lockdown treft ook  jou als sporter bij Sportclub Houten. Door de lockdown zijn er een aantal zaken die niet meer door kunnen gaan en heeft deze lockdown invloed op de bestaande reserveringen, maar er is ook goed nieuws! Via deze weg willen we jullie graag op de hoogte brengen van de nieuwe maatregelen.

Nieuwe maatregelen

1. We beginnen met het goede nieuws! Want tijdens de lockdown kun je bij ons buiten blijven dubbelen! Let op: houd wel voldoende afstand van elkaar en wissel niet van partner en van kant. Heb jij zin in een sportief wedstrijdje padel of tennis outdoor? Reserveer dan jouw baan tussen 09:00 en 17:00 uur bij ons op de club! Wees er snel bij, want padel en tennis is een van de weinige teamsporten die nu nog beoefend kan worden, dus het zal druk zijn op onze buitenbanen de komende dagen. 

2. Dan het slechte nieuws, door de lockdown is het niet meer mogelijk om tot 14 januari 2022 indoor te sporten bij Sportclub Houten.

3. Alle indoor reserveringen die plaatsvinden vóór 14 januari 2022 gaan dus niet door. Deze kun je zelf annuleren in het reserveringssysteem. Doordat je deze zelf annuleert, wordt het betaalde bedrag automatisch toegevoegd aan jouw saldo in baanreserveren en kan je deze na de lockdown weer gebruiken.

4. De trainingen, events en competities, die plaats zouden vinden tijdens de lockdown, gaan niet door. Hierover nemen we met alle deelnemers contact op. 

5. De club en horeca zijn helaas gesloten. Van de toiletten binnen kun je wel gebruik maken. 

We vinden het verschrikkelijk dat we nu weer gedeeltelijk dicht moeten, zeker rondom de kerstdagen. Maar we hopen dat jullie thuis in beweging en gezond blijven. Na de lockdown zijn jullie natuurlijk weer van harte welkom om bij ons te komen spelen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze altijd stellen via info@sportclubhouten.nl.

Meer nieuws

Wij kunnen niet wachten
je te zien!