Menu

OUTDOOR DUBBELEN NIET TOEGESTAAN

Deel dit bericht

Gisteren deelden we met jullie het goede nieuws dat er buiten gedubbeld mocht worden. Helaas is deze maatregel dinsdagavond gewijzigd en aangescherpt. De Vereniging van Sport en Gemeenten (VSG) heeft na overleg met VWS, NOC*NSF en Platform Ondernemers in Sport middels een brief aan gemeenten laten weten dat dubbelen niet is toegestaan. 

Dit betekent dat er helaas toch niet meer buiten gedubbeld mag worden bij Sportclub Houten. Daarnaast zijn de weersomstandigheden om buiten te enkelen deze dagen ook niet ideaal, waardoor we hebben besloten Sportclub Houten tot en met zondag 26 december te sluiten. 

Wanneer je voor 23 en 24 december een reservering hebt voor een buitenbaan, kun je deze zelf annuleren, zodat het bedrag toegevoegd wordt aan je saldo en je dit een volgende keer kunt gebruiken. 

We zijn dus helaas tot en met de kerstdagen gesloten. De kerstactie die we hadden georganiseerd komt helaas ook te vervallen. Volgende week brengen we jullie middels een nieuwsbrief en onze socials op de hoogte van de mogelijkheden voor komende week om buiten te enkelen, dit in verband met de weersomstandigheden. 

We wensen jullie, ondanks deze teleurstelling, hele mooie en fijne kerstdagen! 

Meer nieuws

Wij kunnen niet wachten
je te zien!