Menu

Voordelig padellen in de provincie Utrecht

Heerlijk een balletje slaan of voor de wedstrijd gaan!

Sportclub Houten is één van de grootste locaties in de provincie Utrecht waar je heerlijk kunt padellen. Het is de ideale sportomgeving om heerlijk op je gemak een balletje te slaan.

De mogelijkheid van indoor en outdoor padellen zorgt ervoor dat je het hele jaar door bij ons kunt spelen.

Wil je voor het spelen een hapje eten of liever achteraf gezellig borrelen en de wedstrijd nabespreken tijdens de 3e helft, onze horecamedewerkers ontvangen je graag.

Zien we jou snel? Reserveer dan jouw baan!

PADELLEN: SPECTACULAIR, SNEL EN DYNAMISCH​

Ben je op zoek naar een locatie om te padellen in de provincie Utrecht?  Bij Sportclub Houten is het mogelijk om een baan te huren of een abonnement af te sluiten. Ook is het mogelijk om de banen te gebruiken voor een evenement, clinic of bedrijfstoernooi– en competities.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de KNLTB. Wordt lid en doe mee met leuke clubactiviteiten en aan officiële KNLTB-toernooien en -competities. Wil je een padelles volgen of heb je hier vragen over? Stuur dan een mailtje naar Padel Academy Transition.

Lekker padellen bij Sportclub Houten in de provincie Utrecht!

Actualiteiten

Najaarscompetitie
Evenementen

Najaarscompetitie padel 2024

Binnenkort start de najaarscompetitie en aanmelden is daarom nu mogelijk. De inschrijving sluit op 10 juli. Let op! Door de vele aanmeldingen van voorgaande competities heeft Sportclub Houten het een

Lees meer

Wij kunnen niet wachten
je te zien!