Menu

Sportclub Houten X Body Business Houten

Deel dit bericht

Yes! Sportcub Houten en Body Business Houten gaan een sportieve samenwerking aan, zodat jij al jouw sportieve doelen kunt bereiken! Als lid van Sportclub Houten kun jij met maar liefst 25% korting een abonnement afsluiten en gebruik maken van alle sportfaciliteiten van Body Business Houten.

Body Business Houten

Body Business Houten is dé fitnessclub van Houten. Het is eender modern fitnesscentrum met een breed scala aan fitnessapparatuur. Body Business Houten is toegankelijk voor iedereen. Of je nu net begint of al jaren traint. 

Body Business Houten heeft een zeer ruim aanbod voor iedereen die gezond(er) wil leven en fit(ter) wil worden. Individueel of in groepsverband, met meer dan 10 jaar ervaring en veel passie, helpen de instructeurs jou graag met het bereiken van jouw doelen! Met persoonlijke begeleiding geven ze jou de handvatten die je nodig hebt om deze doelen niet alleen zo snel mogelijk, maar vooral zo gezond en effectief mogelijk te bereiken!

Abonnement afsluiten

Wil jij als lid van Sportclub Houten naast het sporten bij Sportclub Houten ook sporten bij Body Business Houten? Dan ontvang je 25% korting op een abonnement bij Body Business Houten. Interesse? Stuur een mailtje naar info@sportclubhouten.nl. Let op: de korting is alleen geldig op het reguliere tarief van Body Business en niet op andere aanbiedingen/acties. 

Meer nieuws

Wij kunnen niet wachten
je te zien!