Menu

Nieuwe coronamaatregelen 28 november

Deel dit bericht

Avond-lockdown


Vrijdagavond 26 november heeft het kabinet een avond-lockdown aangekondigd. Deze lockdown houdt in dat ook Sportclub Houten vanaf zondag 28 november, iedere dag, haar deuren om 17:00 uur moet sluiten. Vanzelfsprekend volgen wij ook deze nieuwe maatregelen weer zo goed mogelijk op, om zo voor gasten én medewerkers een veilige omgeving creëren. En laten we hopen dat deze maatregelen helpen om de druk op de zorg weg te halen.

Coronatoegangsbewijs en mondkapje
Het blijft gelukkig dus mogelijk om bij ons overdag te sporten. Hiervoor blijven echter wel de huidige maatregelen gelden, dus zorg voor een geldig coronatoegangsbewijs (gevaccineerd/genezen/getest). Daarnaast willen we iedereen verzoeken bij binnenkomst een mondkapje te dragen. Deze mag af wanneer je zit of aan het sporten bent. En wij moeten binnen weer de 1,5 meter afstand-regel hanteren.

We verzoeken jullie dringend je hieraan te houden om het aantal besmettingen te verminderen en zo snel en veilig mogelijk weer helemaal open te mogen.

Gemaakte reserveringen
Als je de komende drie weken (vanaf zaterdag 27 november) een reservering bij ons hebt staan na 17.00 uur, dan vragen wij je deze zelf te annuleren. Doordat je deze zelf annuleert, wordt het betaalde bedrag automatisch toegevoegd aan jouw saldo in Baanreserveren en kan je deze een volgende keer gebruiken.

Speciale lockdown-actie
Omdat we nu helaas de deuren moeten sluiten om 17:00 uur en een groot deel van het land weer thuis gaat werken, willen we jou wel aanmoedigen om te blijven sporten. Dit doen wij met een speciale lockdown-actie. Stuur vóór 1 december een e-mail naar info@sportclubhouten.nl waarin je aangeeft €100,- aan jouw saldo toe te willen oegen. Wij sturen jou een betaalverzoek en je ontvangt van ons €25,- tegoed cadeau! 

Deze regels gelden tot 18 december 2021
Deze regels gelden ten minste tot 18 december. Het kabinet heeft aangekondigd om op 14 december met een nieuwe persconferentie te komen. Laten we hopen dat de maatregelen dan opgeheven kunnen worden!

We hopen op jullie medewerking! Heb je vragen dan kun je altijd bij ons terecht via info@sportclubhouten.nl.

Meer nieuws

Wij kunnen niet wachten
je te zien!