Menu

Studenten padeltoernooi Houten 10 september

Deel dit bericht

Welkom bij het grootste studenten padeltoernooi van (Sportclub) Houten! Op zondag 10 september 2023 van 15:00 tot 17:00 uur strijden studenten om de felbegeerde titel van Studenten padelkampioen 2023. Doe mee en beleef een onvergetelijke middag vol sport en gezelligheid samen met andere studenten uit jouw omgeving! De kosten voor deelname bedragen slechts €15 per persoon, inclusief twee consumptie munten en een heerlijke bittergarnituur om je energie op peil te houden. We sluiten het toernooi af met een gezellige borrel en natuurlijk de prijsuitreiking! Inschrijven kan per team van twee personen!

Maar dat is nog niet alles! De twee winnaars ontvangen namelijk een jaar lang gratis sporten bij Sportclub Houten. Dat betekent onbeperkt sporten tijdens daluren voor studenten. En dat bij de beste padel, tennis en squash faciliteiten die Houten te bieden heeft. Maar ook als je niet tot de winnaars behoort, hebben we iets speciaals voor je. Na het toernooi kun je namelijk voor slechts 100 euro per jaar een studentenabonnement afsluiten bij Sportclub Houten. Daarnaast krijg je wanneer je het studentenabonnement op 10 september afsluit, een mooie korting om te besteden in onze padelshop. Maar kun je ook gebruik maken van onze moderne padel-, tennis en squashbanen. Wacht niet langer en schrijf je in voor 1 september in voor het Studenten Padeltoernooi van Sportclub Houten! Dit is dé kans om nieuwe vrienden te maken, je padel skills te verbeteren en natuurlijk te genieten van een gezellige middag vol sportiviteit.

Schrijf je nu in via het formulier hieronder en mis dit leuke toernooi niet!

* Let op, met de inschrijving ga je akkoord met het maken van foto’s en video’s tijdens het toernooi die gebruikt worden door Sportclub Houten voor marketing doeleinden. Wil jij liever niet dat je herkenbaar in beeld komt? Stuur dan even een mailtje naar info@sportclubhouten.nl, dan maken we dat in orde.

Meer nieuws

Evenementen

Nieuwe data rollertoss

Er zijn nieuwe data bekend voor de rollertoss in 2024! Je kunt je nu inschrijven voor: 20 januari; 17 februari; 16 maart; 20 april; 25 mei; 22 juni; 20 juli;

Lees meer

Wij kunnen niet wachten
je te zien!