Menu
Sportclub Houten x Turff

Sportclub Houten en Turff slaan de handen ineen

Deel dit bericht

Sportclub Houten en Turff slaan de handen ineen!

Turff naamsponsor van het Studenten padeltoernooi

Sportclub Houten en Turff organiseren op zondag 10 september het eerste Turff Studenten padeltoernooi in Houten. Van 15:00 – 17:00 uur strijden studenten om de felbegeerde titel van Studenten padelkampioen 2023. Daarnaast is de hoofdprijs voor het winnende duo een gratis studentenabonnement bij Sportclub Houten ter waarde van 100 euro. Maar ook de overige deelnemers ontvangen iets speciaals. Zo zijn de kosten voor deelname aan het toernooi maar 15 euro per persoon, inclusief twee consumptie munten en een heerlijke bittergarnituur. Deelnemers kunnen tijdens het toernooi ook een studentenabonnement afsluiten en ontvangen direct een mooie korting om te besteden in de padelshop. Ben je student en heb je interesse om deel te nemen aan het toernooi? Schrijf je dan hier in.

Over Turff

Turff is ontwikkeld door studenten van de TU Delft met als doel om het leven van studenten makkelijker te maken. Het beheren van de financiën in studentenhuizen kan best een gedoe zijn. Met Turff hopen ze financieel inzicht en gemak te bieden voor iedereen, en helemaal gratis! Turff is hét turfsysteem voor elk studentenhuis. Hét digitale alternatief voor papieren turflijstjes. Op een tablet. Zonder abonnementskosten. Will je meer weten over Turff? Hier vind je meer informatie.

Over Sportclub Houten

Sportclub Houten is dé club voor padel, tennis en squash. Of je nu komt voor padel, tennis of squash, Sportclub Houten is de ideale sportomgeving om heerlijk op je gemak een balletje te slaan! De mogelijkheid van indoor en outdoor zorgt ervoor dat je altijd jouw favoriete racketsport kunt spelen! Wil je voor het spelen een hapje eten of liever achteraf gezellig borrelen en de wedstrijd nabespreken tijdens de 3e helft, onze horecamedewerkers ontvangen je graag. Als student (MBO, HBO en WO) uit de omgeving Utrecht, kun je bij Sportclub Houten de gehele week in de daluren voor slechts €100,- sporten (tennis,padel en squash), deelnemen aan leuke events, een hapje en een drankje doen, (proef)lessen volgen en lekker vrij spelen.

Sportclub Houten x Turff

Hans Dominicus (namens Sportclub Houten) en Douwe de Vries van Turff beklinken de samenwerking met een ferme handdruk.

Meer nieuws

Evenementen

Nieuwe data rollertoss

Er zijn nieuwe data bekend voor de rollertoss in 2024! Je kunt je nu inschrijven voor: 20 januari; 17 februari; 16 maart; 20 april; 25 mei; 22 juni; 20 juli;

Lees meer

Wij kunnen niet wachten
je te zien!