Menu

Waarom Sportclub Houten dé plek is om te sporten voor jong en oud

Deel dit bericht

Sporten is essentieel voor een gezonde levensstijl of je nu jong of oud bent. Sportclub Houten is de ideale bestemming voor sportliefhebbers van alle leeftijden. In deze blog vertellen we je graag waarom dat zo is. 

1.Sportclub Houten biedt diverse sportmogelijkheden

Sportclub Houten biedt verschillede sportmogelijkheden voor jong en oud. Zo kun je indoor én outdoor (rolstoel)tennissen en padellen of lekker squashen. Doordat er binnen én buiten mogelijkheden zijn, kun je het hele jaar door lekker blijven sporten wat het Nederlandse weer ook is. Daarnaast zijn alle sporten die je bij Sportclub Houten kunt beoefenen zeer geschikt voor jong én oud! Ook hebben we een samenwerking met Body Business waardoor jij als lid van Sportclub Houten korting krijgt op een abonnement bij hun. Hierdoor kun je jouw sportmogelijkheden met korting extra uitbreiden voor een optimale sportbeleving.

2. Professionele begeleiding en training

Bij Sportclub Houten kun je rekenen op professionele begeleiding en training. Zo kunnen jong en oud tennis– en padellessen  volgen bij ervaren trainers om je te ondersteunen en te begeleiden bij het behalen van je sportieve doelen. Ze bieden deskundig advies en helpen je bij het ontwikkelen van de juiste technieken. Wil jij kennismaken met een sport, dan kun je meedoen aan de Rolstoeltennis instuif of de proefles padel. Ook in het geval van blessures biedt Sportclub Houten
professionle begeleiding. Dit in de vorm van onze huisfysio van Fysio Vandaag waarmee je blij blessures eenvoudig online een afspraak maakt.

3. Sociale interactie

Sportclub Houten biedt een geweldige omgeving voor sociale interactie met leeftijdsgenoten. Of je nu jong of oud bent, het samenkomen met gelijkgestemde individuen die dezelfde passie voor sport delen, kan inspirerend en motiverend zijn. Je kunt nieuwe vrienden maken, ervaringen delen, elkaar aanmoedigen en samen groeien. Je kunt dan ook lid worden van de Tennisclub Houten of een abonnement afsluiten voor padel of squash. Daarnaast bieden we voor padel whatsappgroepen aan waarmee jij speleren op je eigen niveau kunt vinden. En de sociale interactie is niet alleen op de baan, maar ook na het spelen met een hapje en drankje in onze horeca. Ideaal om elkaar wat beter te leren kennen!

4. Abonnementne en losse verkoop 
Met of zonder abonnement, sporten kan altijd bij Sportclub Houten. Of je nu een keer in de buurt bent van Houten en een balletje wil slaan of vaker op de baan wilt staan. Het is allebei mogelijk, wat een voordeel is ten opzichte van bijvoorbeeld andere padelclubs in Nederland. Je kunt een abonnement afsluiten of een losse baan reserveren. Wist jij dat we na reguliere abonnementen ook speciale abonnementen voor studenten en kinderen hebben? Daarnaast hebben we ook een shop
waar jij jouw nieuwe sport uitrusting kunt shoppen!

5. toernooien en competities 

Als laaste punt worden er bij Sportclub Houten veel leuke en sportieve events georganiseerd. Van interne toernooien, zoals het vrijdagavond dubbeltoernooi padel tot het jaarlijkseOpen Houtense tenniskampioenschappen. Daarnaast kun je het gehele jaar meedoen aan tennis-, padel- en squashcompetities via onze club. Maar ook kun je jouw eigen padel-, tennis- of squashtoernooi opzetten met bijvoorbeeld je vrienden, collega’s of familie of een kinderfeestje geven bij ons op de
club. Meer informatie over het organiseren van een event vind je hier.

 

Genoeg redenen dus om lekker bij ons te komen sporten, jong of oud! Kom gerust eens langs op de club om kennis te maken of stel je vragen via de mail.

 

Meer nieuws

Wij kunnen niet wachten
je te zien!