Menu
Rolstoeltennis Sportclub Houten

Rolstoeltennis bij Sportclub Houten

Deel dit bericht

Bij Sportclub Houten hebben we een groeiende, gezellige groep met rolstoeltennissers van elk niveau. Sportclub Houten doet er alles aan om het rolstoeltennis voor je mogelijk te maken. We bieden het hele jaar door op onze buitenbanen en binnenbanen, privélessen, groepslessen en inlooptrainingen aan. Deze trainingen worden gegeven door Aad Zwaan, een zeer ervaren rolstoeltennis trainer en voormalig bondscoach van het Nederlands team. Materialen zoals een rolstoel of racket kunnen op verzoek verzorgd worden.  

Maandelijkse inlooptraining
Maandelijks worden er inlooptrainingen georganiseerd. Tijdens de inlooptraining rolstoeltennis wordt er gewerkt aan mobiliteit, technische vaardigheden en spelsituaties. Een leerzame training op elk niveau waarbij natuurlijk ook gezellige, onderlinge wedstrijdjes gespeeld worden

De training wordt gegeven door oud bondscoach Aad Zwaan. Materialen zoals een stoel of racket kunnen op verzoek verzorgd worden. De eerst volgende training start op 30 oktober om 12:30 en duurt tot 14:30. De kosten voor deelname bedragen €7,50. Inschrijven kan via deze link.

Kennismaken met rolstoeltennis via een gratis proefles
Wil je een gratis proefles bijwonen of meer informatie inwinnen? Schrijf je dan in via deze link voor een gratis proefles of stuur een mailtje naar info@sportclubhouten.nl. Wil jij direct lid worden? Schrijf je dan in via deze link.

18 oktober Mobiliteit en fysieke training gericht op het rolstoeltennis
Carlos Anker (LPU), in samenwerking met de Aad Zwaan tennis opleiding, verzorgt op maandagavond 18 oktober een mobiliteit en fysieke training gericht op het rolstoeltennis. Deze avond is geheel gratis en zal plaatsvinden van 18.00-19.30 uur bij ons op de sportclub.

Aad Zwaan en Carlos Anker zijn sinds kort een samenwerking aangegaan en vinden het belangrijk dat er naast de huidige rolstoel tennis training, ook fysieke training wordt verzorgd. Het doel is om niet alleen de speler als tennisser beter te maken, maar ook om de mobiliteit en de algemene fitheid op een hoger plan te brengen. Wij zijn van mening dat wij de kennis in huis hebben om een ieder beter te kunnen laten functioneren. Om deze redenen organiseren wij deze training. 

Je hebt alleen een sportrolstoel nodig (heb je deze niet dan wordt dat bij ons geregeld). Deze training vindt indoor plaats, dus we zijn niet afhankelijk van de weersomstandigheden en is toegankelijk voor iedereen en voor elk niveau die aan rolstoeltennis doet, of het zou willen gaan doen.

Wil je graag komen, of heb je vragen, stuur dan even een bevestigingsmailtje naar lprogressunited@gmail.com of zwaantennis@gmail.com.

Wij kijken er naar uit om jullie te zien!

Meer nieuws

Wij kunnen niet wachten
je te zien!