Menu

Samenwerking met FysioVandaag

Deel dit bericht

Wist jij dat de meest voorkomende klachten bij tennis- padel- en squashspelers schouder-, knie- en enkelklachten zijn? 

Onze huisfysio, FysioVandaag, helpt jou graag in het voorkomen en genezen van deze klachten, zodat jij lekker kunt spelen en trainen. 

FysioVandaag
FysioVandaag is gevestigd in het pand tegenover onze sportclub. Daardoor kunnen ze eenvoudig hulp bij klachten bieden voor- of na jouw training. Ze beschikken over deskundige fysio´s in alle verschillende divisies. Hierdoor staan ze voor alle klachten die jij hebt voor je klaar, zodat jij klachtenvrij kunt sporten! 

Gratis inloopspreekuur
Heb jij klachten en wil jij deze graag met onze huisfysio bespreken? Dan kun je gratis en vrijblijvend binnenlopen bij het inloopspreekuur bij ons op de sportclub. Het spreekuur wordt iedere tweede donderdagavond van de maand georganiseerd van 20:30 tot 21:30. Samen met de trainers en fysio´s helpen we jou graag om weer klachtenvrij te trainen en te spelen.

Het inloopspreekuur is gratis en vrijblijvend, je hoeft je niet aan te melden, maar kunt gewoon binnenlopen. 

Daarnaast organiseert FysioVandaag ook op hun eigen locatie gratis inloopspreekuren op maandag tot en met donderdag om 21:30 en op vrijdag om 16:30.

Ga voor meer informatie of het maken van een afspraak naar deze pagina.

Meer nieuws

Nieuws

Buiten tennisbanen

Helaas is het niet mogelijk om de buiten tennisbanen al per 1 april te openen. We hopen dat ze per 7 of 8 april wel bespeelbaar zijn. Wil jij voor

Lees meer

Wij kunnen niet wachten
je te zien!