Menu

Vacature medewerker bediening

Deel dit bericht

Ben jij onze nieuwe enthousiaste en servicegerichte medewerker in de bediening van onze sportclub?

Sportclub Houten is op zoek naar een enthousiaste collega die ervoor zorgt dat onze gasten aan niks ontbreekt. Onze club heeft 8 padelbanen, 10 tennisbanen en 5 squashbanen waarvan jij als medewerker gratis gebruik mag maken! Serveer jij met veel plezier een heerlijke cappuccino, verse jus of een broodje aan onze gasten en help jij net zo graag mee met andere werkzaamheden binnen de sportclub? Dan hebben wij jou graag in ons team! 


Je bent:

enthousiast, servicegericht, spontaan, gastvrij, flexibel, zelfstandig, woonachtig in de omgeving Houten, ervaren in de horeca, gek op racketsporten, stressbestendig, representatief en hét visitekaartje van de sportclub.

Jouw werkzaamheden zijn:

zorgen dat de gasten aan niks ontbreekt, het maken en serveren van dranken, diverse keukenwerkzaamheden, afwisselende werkzaamheden die horen bij het bruisende sportcentrum, zoals het klaarzetten van velden en het mede organiseren van kleine evenementen en toernooien. 

Wij bieden: 

een sfeervolle en sportieve werkplek, salaris conform horeca cao, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, vrij spelen als medewerker tijdens daluren, fulltime of parttime dienstverband voor een bepaalde tijd, gezellig en enthousiaste collega’s en bedrijfskleding.

Wil jij onze nieuwe collega worden? 

Mail dan je gegevens naar info@sportclubhouten.nl of bel naar 06 14 38 08 95.

Meer nieuws

Wij kunnen niet wachten
je te zien!